
Ris a la Malta med hallonsås
In het restaurant waar ik werkte werd er Ris a la Malta geserveerd met Julbord (kerstdiner, erg populair in Zweden). Zó wat was dat lekker zeg en helemaal met een topping van hallonsås, of te wel frambozensaus. Supergezond is het niet, maar draait het in het leven niet allemaal om balans? Daarom dit heerlijke recept wat je absoluut kunt serveren tijdens een etentje met vrienden of familie. Of gewoon als toetje als je dat gewend bent om te nemen na het eten. Alles kan. Enjoy!! (ook voor dit recept heb ik de pagina van ICA geraadpleegd, wel enigszins aangepast omdat het best iets minder zoet mocht).
Ingrediënten:
Onze zorgvuldig samengestelde collectie producten is ontworpen om te voldoen aan jouw specifieke behoeften en voorkeuren. Elk product in onze collectie vertegenwoordigt onze toewijding aan kwaliteit, functionaliteit en stijl. Bekijk ons aanbod en vind gedetailleerde beschrijvingen, functies en specificaties waarmee je weloverwogen keuzes kunt maken. Of je nu op zoek bent naar dagelijkse benodigdheden, gespecialiseerde artikelen of iets unieks, wij hebben voor elke smaak en behoefte iets in huis.